10721038_10152660513721311_552879389_n

Efterspelet av olyckan i avsnitt tre

Gästinlägg från Erika om sin skada under avsnitt tre:

Som Fredrik berättar blev det ett missförstånd i produktionen. Jag låg nedbäddad mellan två deltävlingar, med smärta och frossa. De andra deltagarna blev flyttade från tävlingsområdet för att inte kunna se vad som skulle komma härnäst, deltagaransvarig meddelade då produktionen att de inte skulle flytta mig utan de fick skicka någon att hålla koll på mig. Tjejen som kommer och sätter sig vid mig frågar då: ”Är det bara den här deltävlingen du inte ska vara med i eller har du hoppat av hela programmet?”. Hon hör i sina hörlurar att produktionen håller på att planera för att jag inte längre ska vara med.

Jag blev ledsen över det och förklarade att jag ville vara med, hur ont jag än hade. Hon avbröt då produktionsledningen och de skickade den som var tävlingsansvarig till mig. Efteråt förstod jag att han trodde att jag funderade på att hoppa av. Han torkade mina tårar och förklarade att grenarna inte handlade om att kunna springa och att vi skulle kunna fördela arbetsuppgifterna inom laget. De skickade då Leijnegaard som intervjuade mig för att konstatera att jag fortfarande ville vara med i tävlingen. Den och flera andra intervjuer som Leijnegaard höll med mig spelade de in för det fall att jag senare skulle bli tvungen att hoppa av programmet.

Imorgon sänds det fjärde avsnittet, jag har blandade känslor inför det. Jag fick nämligen frossa när jag tittade på det tredje avsnittet, för kroppen kände igen sig i känslan av det som hände. Under fjärde avsnittet har jag fortfarande väldigt ont och ambulanssköterskan Maggie servade mig med smärtstillande både dag och natt. Tyvärr har jag svårt att minnas hur kul vi hade, för jag var ganska omtöcknad under resten av inspelningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *