Framtiden är inte science fiction

AI-expert
Robotutvecklare
Entreprenör
Uppfinnare

Kontakta mig

Jag vill inspirera andra att leka med vetenskap och teknologi. Det är mitt sätt att bidra till att rädda världen.  

Artificiell intelligens är på allas läppar idag. Oftast som en fantastisk möjlighet till en bättre värld, ibland som ett existentiellt hot. Vi står inför enorma globala utmaningar. Utmaningar som kommer att kräva fler ingenjörer och forskare, fler och större genombrott. Utmaningar som behöver hanteras med stor respekt för teknologin.

LÄS MER

Redan som barn kände jag mig lite udda. Jag blev inte tillräckligt stimulerad i skolan och började ifrågasätta utbildningssystemet.

Ur frågorna väcktes en lust att skapa och uppfinna både saker och lösningar. Det är den lusten som ligger till grund för allt jag gjort och gör idag.
Jag slutade aldrig vara udda - men lärde mig hur både jag själv, min omgivning skulle kunna ha nytta av det! 

Om mig

Den tekniska utvecklingen kommer fortsätta revolutionera arbetsmarknaden, samhället och våra liv.

Det finns många anledningar att försöka planera för framtiden, men sådan analys är både svår och tidskrävande. Mina föreläsningar hjälper er en bit på vägen, som företag, organisation eller medmänniska.

Föreläsaren

Jag uppfinner och utvecklar robotar och AI-lösningar som på olika sätt ska göra människans liv enklare.  Här är några av alla företag jag driver:

Dyno Robotics

Skapar robotar och AI-lösningar som gör samhället och livet bättre. Vi omvandlar komplex teknik till värdefulla lösningar och engagerande upplevelser...

Läs mer

Around The Corner

Stärker din virtuella närvaro - En B2B-byrå med unik expertis och know-how inom den snabbt växande Metaverse-branschen .
Hjälper dig utveckla...

Läs mer

Safe Reaction

Världsledande inom ljuddetekteringssystem. Systemet har förmågan att i realtid identifiera vad som är på väg att hända, händer eller har ...

Läs mer

My Virtual Classroom

Skapar och utvecklar nya innovativa verktyg med hjälp av virtuell verklighet. En plattform för nya möjliga upplevelser inom utbildning och kultur...

Läs mer

Har du en fråga?
Klicka på knappen. Fyll i formuläret - så hörs vi snart! 

Kontakta mig

"Fredrik är ett proffs och hans empati och passion kring robotar är smittande." - Maria Stewart, Marknadschef på Cisco Sverige

LÄS FLER REFERENSER