EV3 i min ryggsäck

Sextonde inlägg

Gårdagen ägnades åt att leta efter nytt billigt hostel i centrala Madrid. Det är inte så lätt att hitta något som är ledigt och billigt… Finns ett par sovsalar, men kändes inte riktigt lockande med tanke på all packning (EV3 t.ex.) jag har.  Tillslut fann jag ett förhoppningsvis trevligt ställe! Ligger inte lika centralt som det här, men bättre än att sova på gatan tillsammans med alla uteliggare!

Skolkade faktiskt hela dagen igår (hade ju inte så upphetsande ämnen heller…) för att hitta nytt hostel och letade vidare efter vänner att dela lägenhet med! Fick tag i nummer till en annan svensk som också letade bostad i Madrid som gillade lägenheten jag tittat på, men tyckte att det var för långt bort… Hur som helst så skulle vi höra av oss till varandra om vi hittar nått bra!

Det har varit ett riktigt bra ställe att bo på här, så det är lite tråkigt att jag måste flytta. Drygt att packa ihop allting också. Men slipper iaf bry mig om övervikt som när man ska flyga!
Det ska finnas WiFi där också, så bloggar antagligen mer när jag kommer fram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *